Veilige kerstverlichting

De hoogste bestuursrechter, het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in een procedure tegen Kaemingk (importeur en exporteur van decoratieve kerstartikelen) in het ongelijk gesteld. De NVWA verbood Kaemingk bepaalde kerstverlichting te verhandelen omdat deze niet veilig zou zijn. Kaemingk ging tegen dit besluit van de NVWA in bezwaar en beroep bij de rechtbank Rotterdam. De rechtbank Rotterdam zag al geen reden te twijfelen aan de veiligheid van de kerstverlichting en dat is nu bevestigd door het CBb. Marrit stond Kaemingk bij in de procedure bij het CBb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s