Masterclass Financieel Economische Criminaliteit

De Erasmus School of Accounting & Assurance organiseert op 18 en 19 mei 2017 een tweedaagse masterclass voor onder meer advocaten, accountants en toezichthouders. De masterclass gaat over diverse actuele ontwikkelingen op het gebied van financieel economische criminaliteit, zoals ontwikkelingen op het gebied van terrorismefinanciering, cybersecurity en klokkenluiden. Marrit is één van de sprekers tijdens deze masterclass. Meer informatie is te vinden op deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s