Rapport Transparency International over Beneficial Ownership Transparency in Nederland

Transparency International Nederland (TI-NL) presenteert vandaag een nieuw onderzoeksrapport genaamd ‘Behind The Scenes: Beneficial Ownership Transparency in the Netherlands’.  Volgens het rapport heeft Nederland een jaar na de onthullingen uit de Panama Papers nog veel werk te verrichten om grootschalige internationale witwasconstructies en ongeoorloofde praktijken van belastingontduiking effectief te kunnen bestrijden. Dit is met name het geval als het gaat om offshore constructies die de eigenaar in staat stellen zijn identiteit en zakelijke transacties te verbergen. Marrit mocht de expert review van het rapport uitvoeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s