E-privacy verordening

Het Europese voorstel voor een e-privacy verordening bevat nieuwe regels op het gebied van privacy en elektronische communicatie. In het voorstel worden persoonlijke communicatiediensten (bijv. WhatsApp, Skype) gebonden aan de regels die tot nu toe alleen golden voor traditionele elektronische communicatiediensten. Ook veranderen de regels op het gebied van cookies, vertrouwelijkheid van communicatie en direct marketing. In dit artikel in Privacy & Informatie beschrijft Marrit de hoofdzaken uit het voorstel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s